remenyik.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Papírgyűjtés

E-mail Nyomtatás PDF

Iskolánkban hagyomány, hogy ősszel és tavasszal papírgyűjtést szervezünk. A befolyt pénz kis részével a Diákönkormányzatot támogatjuk, nagyobb részét pedig az osztályok használják fel saját céljaikra.
Így volt ez idén is.

 

A gyerekek közül többen már a tanév elején gyűjtésbe kezdtek, a kis csapatok járták az utcákat és mindenki mozgósította családtagjait, ismerőseit. A lelkesedés és az összefogás meglátszott az eseményen is. Új – ideiglenes- helyszínen, - a római katolikus templom előtti parkolóban emelkedett a papírhalom egyre magasabbra. Váratlan eseményként a szállító cég jelezte, hogy csak későn tudják hozni a konténert, amelyben majd elviszik a papírt. Szerencsére voltak olyan diákok, szülők, segítők, akik visszajöttek, vagy végig ott maradtak és a 11 tonnát is meghaladó papírt a korai sötétedésben berakták a konténerbe. Még másnapra is maradt egy kisebb teherautónyi mennyiség, melyet a Polgármesteri Hivatal udvarában helyezhettünk el a szállításig.
Az osztályok eredményei:
1. oszt: 1922 kg, 2.a oszt.: 982 kg, 2.b oszt.: 823 kg, 3. oszt.: 792 kg, 4. oszt.: 1442 kg, 5. oszt.: 2062 kg, 6. oszt.: 1205 kg, 7. oszt.: 1027 kg, 8. oszt.: 897 kg.
Összesen: 11 152 kg
Figyelembe véve az osztálylétszámokat a helyezések:
I. 5. o., II. 7. o., III. 4. o., IV. 1. o., V. 2.a, VI. 6. o., VII. 8. o., VIII. 2.b, IX. 3.o.

Idén is Böhm Imre adta kölcsön a mérleget, melyet munkatársaival Südi Tamás szállított nekünk. A mérésben segítséget kaptunk a Lovasberényi Mezőgazdasági Szövetkezettől is. A rakodásban segítettek tanulóink:
1.o.:Feind András, Molnár Anikó, 2.b: Grim Rajmund, 4.o.: Baki Zsolt, Hóman Melitta, Molnár Angéla, 5. o.: Gál Barbara, Nagy Bendegúz, 6.o.: Hóman Benedek, 7.o.: Fülöp Márk, Kincses Eszter, Kónya Martin, Lagler Botond, Németh Máté,Sipos Adrián, Spindler Róbert, 8.o.: Balogh Zoltán, Czeczei Gergő, Fülöp Ákos, Kemény Krisztián, Lóránt Tamás, Magáriusz Dániel, Sterhardt Ádám, Szauer Patrik, Tyukász Martin.
Felnőtt segítők:
Feind Attila, Némethné Tóth Andrea, Grim András, Hóman Tamás, Bercsényi Miklós, Nagyné Juhász Alexa, Fülöp Norbert, Kincses Dánielné, Bori János és a tantestület.
A „maradékot” pedig a 4. osztály rakta fel a teherautóra.
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a gyűjtést, a mérlegeléskor tanúsított türelmet és minden segítő kezet. Ahogy ez este, a munka befejezéseként elhangzott:
Nélkületek ez nem jöhetett volna végre!
                                              Mikodi Edit

 

Akadálymentesítés

EFOP 3.3.7-17-2017

Névnap

Szótárak

Látógató számláló:

Tanároknak

Keresés