remenyik.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Versenyeredmények

A Fejér megyei népzene és népdal ünnepe a Pesovár-verseny

E-mail Nyomtatás PDF

https://www.feol.hu/kultura/helyi-kultura/a-nepzene-nagy-napja-lesz-2234359/

A magyar népdal és népzene továbbélésének bizonyosságai a találkozó elődöntőin és döntőjén fellépő lelkes gyerekek és odaadó tanítóik, oktatóik.

A lovasberényi Reményik Sándor Református Általános Iskola és AMI adott otthont az idei Pesovár Ferenc Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Versenynek. Vakler Anna, a döntő zsűrijének elnöke hangsúlyozta, hagyomány, hogy egy vidéki népzenei fellegvár rendezi a döntőt. A hat válogató öt településen zajlott le: Tordason, Sárbogárdon, Dunaújvárosban, Székesfehérváron és Bicskén.

altaltalt

 

Részt vettünk a Református Zenei Fesztiválon

E-mail Nyomtatás PDF

2016. május 28-án, szombaton iskolánk első alkalommal képviselte magát a Református Zenei Fesztiválon.

A Nemzeti Múzeum kertjében megrendezésre került ÖKUMENIKUS ÉNEK- és IGESZOLGÁLATON való részvételre vállalkoztunk.  Az énekek és a kórusművek kíséretét rézfúvós együttes látta el. A kora esti énekszolgálat összpróbája délután kezdődött a LÓNYAY Utcai Református Gimnáziumban.

Az 500 fős kórusban iskolánkat 25 fővel képviseltük. A  diákokból és felnőttekből álló csapatot  Elbertné P. Rita, Kovács Mária és Kálmán-Redling Laura készítette fel.

Büszkék vagyunk tanítványainkra, hiszen az 500 fős kórus legfiatalabb tagjaiként szolgálhattunk ezen a nagyszabású rendezvényen!

 

Zenei sikereink

E-mail Nyomtatás PDF

Nagy öröm számomra, hogy a Móron megrendezésre került 15. Megyei Zongoraversenyen iskolánk két növendéke is szép eredménnyel szerepelt. Őrszigety Anna és Elbert Tamás egyaránt bronz minősítést kapott egy nagyon erős mezőnyben. Köszönöm a gyerekeknek a plusz munkát, és külön köszönöm a szülöknek, hogy ők is fontosnak tartják gyermekük ezirányú érdeklődését és megteremtik a hátteret a minőségi munkához.

Jokkel Rita

 

Zenei versenyen jártunk

E-mail Nyomtatás PDF

Iskolánk művészeti -intézményegységének zongora szakos növendéke Elbert Tamás, Dunaújvárosban megrendezésre került Megyei Diáknapokon klasszikus zene kategóriában ezüst minősítést kapott. Tamás felkészítő tanára Jokkel Rita. Elért eredményéhez neki is, tanárának is, ez úton is gratulálunk!

 

Sportsikereink

E-mail Nyomtatás PDF

Iskolánk 6. osztályos tanulója Kajtor Bálint nemzetközi karate versenyen, küzdelemben harmadik helyezést ért el, bronzérmes lett. Büszkék vagyunk rá! Gratulálunk!

A megyei 4. korosztályos labdarúgó kupát, iskolánk csapata nyerte! Hollósi Dániel, Berkeszi Balázs Hollósi Róbert, Magáriusz Dominik, Szőke Márkó, Soós Ferenc, Magyar Zsolt. (felkészítő tanár: Csordás Tamás) Gratulálunk!

 


1. oldal / 3

Akadálymentesítés

Névnap

Szótárak

Látógató számláló:

Tanároknak

Keresés