remenyik.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

REMÉNYIKES SIKER A ZRÍNYI ILONA MATEMATIKA VERSENY MEGYEI DÖNTŐJÉBEN

E-mail Nyomtatás PDF

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is meghirdette a Zrínyi – Gordiusz Országos Matematikaversenyt. A 2-12. évfolyamos tanulóknak kiírt vetélkedőn a diákoknak teszt formájában kellett számot adniuk tudásukról.

A rendezvény elsődleges célja a matematika népszerűsítése, amelynek keretében az összeállított feladatsorokkal elsősorban a tanulók logikus gondolkodását kívánják felmérni. Fejér megyében öt város kilenc iskolájában zajlott a megyei forduló, 1.903 résztvevővel, akik a megye 47 településének 83 iskoláját képviselték. A kiemelkedően teljesítő tanulókon kívül a felkészítő tanárokat is díjazták.

Iskolánkból 29 tanuló vett részt a versenyen.

Az eredményhirdetésen az országos versenyre szóló meghívók átadására is sor került.

Ódor Boglárka 3. osztályos tanuló 1. helyezést ért el, ezért ő képviselheti a Kecskeméten megrendezendő Zrínyi Országos Matematikaverseny döntőjében megyénket és iskolánkat. Felkészítő tanára: Kláben Erzsébet.

Sikerrel szerepelt továbbá Feind Barnabás 3. osztályos tanuló, aki 5. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Kláben Erzsébet.

Bőhm Emília 4. osztályos tanuló, aki 4. helyezett lett. Felkészítő tanára: Hegedüsné Kladek Anett

Iskolánk valamennyi résztvevő tanulója a mezőny első harmadában végzett. Gratulálunk diákjainknak, büszkék vagyunk rájuk!

 

Akadálymentesítés

Névnap

Szótárak

Beiratkozás

EFOP 3.3.7-17-2017

Látógató számláló:

Tanároknak

Keresés