remenyik.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Pesovár Ferenc Népdaléneklési és Népzenei Verseny

E-mail Nyomtatás PDF

2014.dec. 12-én Bicskén tartották a Pesovár Ferenc Népdaléneklési és Népzenei Verseny második területi selejtezőjét.  A 26 fellépő között voltak szólóénekesek, énekkettősök, éneklő csoportok, de a szervezők nagy örömére hangszerkísérettel fellépő énekes és hangszeres szólista is bemutatkozott. A szereplés után a szakmai zsűri tagjai (Berki Lilla, Enyedi Ágnes és Varró János) tanácskoztak, ezt követte az emléklapok átadása és a szakmai értékelés.  Iskolánk tanulói nagyon szépen szerepeltek.

A 2015. február 27-én megrendezésre kerülő megyei döntőbe 13 produkciót javasoltak a zsűritagok, melyből 6 a mi tanulónk volt: Balázs Marcell, László Zsófia 1. osztályos, Feil Antónia 2. osztályos, László Júlia 4.b osztályos, Magyar Adél 5. osztályos és Véber Krisztián 6. osztályos tanuló.

Két versenyzőnk , Őrszigety Anna 5. osztályos és Szepetneki Szonja 4. osztályos tanulók betegség miatt  nem tudtak fellépni Bicskén, így december 18-án Székesfehérváron vettek részt a Széna téri iskolában tartott selejtezőn. Nagy örömünkre ők is bejutottak a megyei döntőbe. A gyerekeket Elbertné Pálházi Rita, Kovács Mária és Mikodi Edit készítette fel.


   

 

 

 

 

Akadálymentesítés

Névnap

Szótárak

Beiratkozás

EFOP 3.3.7-17-2017

Látógató számláló:

Tanároknak

Keresés