remenyik.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Iskolai beiratkozás 2020/2021

E-mail Nyomtatás PDF
Kedves Szülők!
Az iskolai beiratkozás a 2020/2021. tanévre a kialakult veszélyhelyzet miatt online formában történik.
Ez azt jelenti, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatokat, nyilatkozatokat levelezőrendszeren keresztül fogjuk lebonyolítani az arra kijelölt, adatkezeléssel megbízott iskolai dolgozók részvételével.
A beiratkozás 2020. április 24-ig történik, a szülők a felvételről április 28-ig fognak értesítést kapni.
Felvételre fog kerülni minden olyan gyermek, aki településünkön él, 2020. augusztus 31-ig betölti a 6. életévét, és nem rendelkezik olyan szakértői véleménnyel, amely későbbre halasztja a gyermek iskolakezdését. Kérjük azokat a szülőket, akik nem a területileg illetékes iskolába, vagyis a mi intézményünkbe kívánják beíratni gyermeküket, azt jelezzék felénk!
Azok a szülők, akik nem az iskola felvételi körzetéhez tartoznak, és szeretnék hozzánk íratni a gyermeküket, felvételi szándékukkal a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre írott levelükkel vegyék fel a kapcsolatot az intézményvezetővel a további teendőkkel kapcsolatban.
Akik szándéknyilatkozatukat már korábban elküldték hozzánk, azok számára e-mailben visszajelzést küldünk, és számukra kiküldésre kerülnek a szükséges adatlapok és nyilatkozatok.
Az igazoló okmányok bemutatására (lakcímkártya, TAJ kártya, stb.) a tanév első napján fogunk sort keríteni.
Az adatbekérő lapok és nyilatkozatok honlapunkon is elérhetők a jobb oldalon a Beiratkozás menüpont alatt.
Visszaküldésüket aláírva pdf formátumban, vagy fotóként Lovasberényben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Vértesacsán a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre kérjük!
 

Akadálymentesítés

Névnap

Szótárak

Látógató számláló:

Tanároknak

Keresés