remenyik.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Tájékoztatás

E-mail Nyomtatás PDF
Kedves Szülők!
Iskolánk bekerült a kiemelkedően teljesítő iskolák közé az Oktatási Hivatal rangsorában!
Az alábbi linken a 2018/2019. tanév adatai szerepelnek, az országos kompetenciamérés egyes területeiről. Az eredmények elemzését nemrég tették közzé. Iskolánkban a hátránykiegyenlítés és fejlesztés területén értünk el 8. osztályban olyan eredményeket, amelyek által az ország legjobban teljesítő iskolái közé soroltak minket.
Az adatok objektív mérésekből származnak, vagyis a családi háttérindex alapján elvárható eredmények és a ténylegesen elért eredmények összehasonlításából. Továbbá azt is jelzik, hogy az osztály tanulóinak korábbi elért eredményéhez képest történt-e javulás, vagy csupán a tőlük elvárható eredmény született. Ez a lista nem a kompetenciamérések "tudásszint" - rangsora, hanem az Oktatási Hivatal szerint:
"egy iskola teljesítményét és az ott folyó pedagógiai munka nehézségét és minőségét valójában nem ez, a rangsorban elfoglalt helyezés jellemzi a legjobban, hanem az, hogy egy tanári kar milyen társadalmi összetételű és milyen előzetes tudással rendelkező tanulócsoporttal érte el az átlagpontszámban megjelenő eredményt."
 

Akadálymentesítés

Névnap

Szótárak

Látógató számláló:

Tanároknak

Keresés